Известие

Collapse
No announcement yet.

Изключване на климатика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изключване на климатика

Колеги,намерих аз темата за спиране на климатика да не се вкл. при всяко палене,там онези истории с врътките.Пробвах няколко пъти,но ни6то не стана,трябва да има начин да се изкл.ако знае някой не6то друго нека да каже.
    ALFA 156 1.9JTD

като бях при Бобо .. той врътка врътка нешо и се оправи - сега не се включва като паля
    Аlfa Romeo 156 1,8 TS
    Fiat Bravo - 1,6
    Hyundai i20 - 1,2

Comment

И аз невярвах че може да се оправи по този начин... ама един ден се заядох. Викам си, как другите ше могат да го спрът... па аз нема да мога... и брътках няколко пъти и спря... вече има няма 2 седмици не се е пускал безпричина!! иначе Боц копчети и работи... Боц пак и спира..
      http://luchi.bg/ Парапети

Comment

при мен стана, бъди по настоятелен
        Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

Не на всички модели я има тая опция
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

абе неще мамка му, чета и въртя ама нищо двигателя трябва ли да работи,някои може ли да го обясни на български по разбираемо.
            sigpic98.ALFA 156 1.8 T.S. ALFA ROMEO 33 1.4 GT 1300 JUNIOR

Comment

Re: Изключване на климатика

Първоначално публикувано от petio
              Колеги,намерих аз темата за спиране на климатика да не се вкл. при всяко палене,там онези истории с врътките.Пробвах няколко пъти,но ни6то не стана,трябва да има начин да се изкл.ако знае някой не6то друго нека да каже.
              климатика запомня настройките при които е бил загасен двигателя и при запалване започва от това положение Т.е. изключи го преди гасенето на двигателя и при запалване няма да работи

Comment

това не помага дори в движение при промяна на градосите се вкючва отново
                sigpic98.ALFA 156 1.8 T.S. ALFA ROMEO 33 1.4 GT 1300 JUNIOR

Comment

Извинявам се,че пак отварям тази тема,но по метода на Пумукъл с врътките auto-0-auto-0,когато колата е на контакт не става.Дали има някаква особеност на този метод,която аз пропускам?И някой знае ли друг начин за излючване на климата?
                  156 1.8 TS

Comment

И аз пробвах няколко пъти и не ставаше, после четох някъде че не трябва да е на контакт когато ги нагласиш, чак след това даваш контакт и започваш ауто 0 ауто 0. и готово )))
                    Alfa 2.4 JTD

Comment

И аз така пробвах-нагласих врътките в крайно ляво положение,докъто колата не беше на контакт.После включих на контакт и започнах с ауто и 0,но ефект-никакъв
                      156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от zabolokor
                        Извинявам се,че пак отварям тази тема,но по метода на Пумукъл с врътките auto-0-auto-0,когато колата е на контакт не става.Дали има някаква особеност на този метод,която аз пропускам?И някой знае ли друг начин за излючване на климата?
                        Ами нищо чудно, че не е станало... .....защото съм объркал една подробност като съм писал как се прави
                        Помолих после модератора да оправи грешката, защото темата е заключена и аз не мога......но засега поправка няма....
                        Та......сгрешил съм като съм писал, че трябва да се завърти на максимално студено...всъщност е точно обратното - на максимално топло!
                        Ето и правилната процедура:
                        1.Завърташ контактния ключ на стоп/крайно ляво/
                        -първата връка максимално надясно /топло/
                        -врората врътка максимално наляво /да сочи 0/
                        -третата също /предни духалки/
                        2. Завърташ ключа на контакт и оставяш така
                        3. Завърташ втората врътка последователно: AUTO-0-AUTO-0

След тази процедура изключваш климатика от бутончето със снежинката...при следващо завъртане на ключа на 0 и даване на контакт, вече няма да се включи климатика
                        Имайте предвид, обаче, че климатика "помни" в какво положение е изгасен автомобила....ако когато загасите двигателя, климата е включена, при следващо даване на контакт той се включва....и обратно.

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
                        1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

При мен на 156-цата се получи и не се вклучва при палене климатика - освен разбира се ако като съм изгасил съм бил на климатик.
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

аз па от както съм я зел колата не съм гасил климатика
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ЧУДО! Изключих климатика!
                              Мерси много Пумукъл!
                              156 1.8 TS

Comment

Working...
                              X